jeg ønsker at udmelde mig grundet points system

Spørgsmål:

Jeg ønsker at melde mig ud af fadp.

Jeg har stor sympati for arbejdet i foreningen, men pointskemaet provokerer mig voldsomt. Jeg har prøvet at lade det ligge i en tid for at se om jeg kunne ignorere det og så bare udfylde det.

Jeg opfylder helt sikkert både point og intentionerne bag pointsystemet, men jeg kan ikke sige mig fri for at føle mig mistænkeliggjort af det narrativ I har valgt i at man skal opretholde og genansøge sit medlemskab.

Jeg har ikke og bruger ikke logoet og titlen, men meldte mig alene ind for at støtte jeres fantastiske arbejde  Så alt godt herfra!

Svar:

Blot til oplysning: Reg. titlen er ikke og kriterierne herfor, er ikke opfundet af FaDP, men er krav fra rådet for patientsikkerhed. du kan læse med om det i:

” bekendtgørelse om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere” BEK af 13/6/2017.

Denne sigter mod at sikre at Reg. Psykoterapeuterne holder sig ajour og opdateret i faget, samt at psykoterapeuterne yder terapi, efter de beskrevne kriterier.

Jeg vil gerne påpege muligheden for at konvertere til psykoterapeut, således du ikke er Reg. psykoterapeut. og du kan på den måde opretholde tilknytningen til FaDP hvis du stadig ønsker at støtte foreningens arbejde?. Lad mig endelig høre hvad du tænker og hvad du beslutter dig for?

 

Svar:

Du hæfter stadig for dit medlemskab, da udmeldelse af foreningen skal ske skriftligt senest 1 mdr. før udløb (du står som indmeldt d. xx.xx), som beskrevet i vedtægterne §12.

 

Svar:

https://fadp.dk/reg-medlemsskab/bliv-reg-afregistrering-og-udmeldelse/ 

Vi anvender BetterDocs