spørgsmål vedrørende begrebet supervision

Spørgsmål:

Jeg har et spørgsmål vedrørende begrebet supervision, som jeg håber i kan hjælpe mig med at få svar på.Jeg kan ikke finde svar på hjemmesiden eller under krav til reg.psykoterapeut. Men mit dilemma er at jeg har været i en faglig sparringsgruppe, hvor vi alle var uddannet fra samme hold. Dette har jeg betragtet som netop dét; faglig sparring og har derfor modtaget supervision andre steder fra. Min gruppe anser det dog som supervision og kalder det for dette. Jeg tænker supervision er fra en eksterne part, der har mere erfaring end én selv. Vi er alle medlemmer af FaDP.Jeg håber i kan hjælpe mig med at afklare hvad FaDP betragter som supervision – også i fht det at være reg. Psykoterapeut?

Svar:

Det er jeres skole der kan hjælpe jer med at afklare nedenstående. Det er skolerne der bærer ansvaret for at I har de definitioner som I har brug for. Det er skolerne der godkender egenterapi og supervision.

Men som udgangspunkt indeholder supervision en supervisor, en case der bliver superviseret, og det er hos en uddannet psykoterapeut.  

Vi anvender BetterDocs