Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

psykoterapeut og fritagelse for moms

Spørgsmål:

Jeg vil høre om man skal have en hel psykoterapeut uddannelse for at blive optaget og fritaget for moms.

Jeg har en lang baggrund, dog ikke 3-4 sammenhængende år på en videregående uddannelse. Men jeg har mange uddannelser som jeg selv har betalt som fx. yogainstruktør, åndedrætstræner, mentor, 8 mdr frisøruddannelse, 8 mdr sminkør uddannelse og en masse andre kurser så som healer, akupressur kurser.

Svar:

Det er desværre sådan at vi kun optager psykoterapeuter, der har 4 års psykoterapeutisk uddannelse og som udgangspunkt skal de 4 år være sammenhængende. Så vi kan desværre ikke på nuværende tidspunkt tilbyde dig et medlemsskab af FaDP. Jeg vil dog foreslå dig at tage kontakt til en af vores skoler, som du kan finde her: https://fadp.dk/uddannelsessteder/ der kan på din baggrund muligvis aftales merit så du kan opnå medlemsskab. 

Vi anvender BetterDocs