leve op til kravene i registreringen

Spørgsmål: 

26 februar sidste år blev jeg færdiguddannet psykoterapeut og umiddelbart efter søgte jeg om at blive Reg. Psykoterapeut, da jeg tænkte, at det skulle jeg selvfølgelig. Dette blev jeg.

 Her knapt et år efter kan jeg kigge tilbage på et år, som ikke blev, som jeg havde håbet.

 

Jeg er i en situation hvor jeg ikke kan overskue at leve op til kravene i registreringen. Dels på grund af hele corona situationen, dels på grund af personlige forhold.  

Mit spørgsmål er:

Kan jeg kan få orlov fra Reg. Psyk – registreringen? (og ”bare” være ”almindelig” medlem).

 

Hvis ”orlov” ikke er en mulighed, kan jeg så fortsætte som alm. medlem, hvis jeg ikke lykkes med at leve op til reg. Psyk. kravene?

 

Hvis orlov ikke er en mulighed, hvad sker der så hvis jeg ikke overholder kravene? Og hvilke muligheder er der for at søge (gen)registrering, når jeg er klar til det?

Svar:

Tak for dine vigtige spørgsmål.

Ja corona har ændret meget og vi håber alle, at vi snart kan få lidt mere luft til at komme igang med klienter og kurser.

Ja du kan selvfølgelig stadig være medlem som psykoterapeut hos os i faDP, det betyder meget for foreningen at du er en del af den.

Så skal vi flytte dig over til psykoterapeut -og så når der kommer mere energi din vej, kan du altid gen-ansøge som reg.psykoterapeut.

Vi anvender BetterDocs