information om optagelse af færdiguddannede psykoterapeuter

Spørgsmål:

Jeg skriver på vegne af den ansvarlig for den faglige ledelse på Instituttet. Hun skal I morgen eftermiddag informere sine færdiguddannede psykoterapeutstuderende om mulighederne for optagelse i psykoterapeutforening. 

I den forbindelse kan jeg finde optagelseskrav hos jer vedrørende uddannelse, erhvervserfaring osv. men ikke krav i forbindelse med kurser og supervision. 

Har I nogle specifikke krav til at færdiguddannede psykoterapeuter fortsat holder sig kvalificerede gennem fx. kurser og supervisioner, og hvad er disse helt præcist?

 

Svar:

Vi stiller kun krav til vedligeholdelse i forhold til Reg. ordningen. du kan læser med om det her: https://fadp.dk/optagelseskriterier-psykoterapeuter/ og her er der også noget læsning: https://fadp.dk/reg-medlemsskab/  og her er vores pointskema for vedligeholdelse af Reg: https://fadp.dk/wp-content/uploads/2022/11/FaDP-pointskema-REG-2018-tilrettet-19-juni-2021.pdf  håber det giver dig de svar du søger ellers skriver du blot igen her på optagelse@fadp.dk

 

Svar:

Mange tak for din forespørgsel, jeg bliver så glad over at endnu en skole er interesseret i FaDP. Og jeg vil glæde mig til at byde jeg velkommen om bord. 

Jeg vil anbefale at i søger som Reg. institut. jeg sender et link til optagelseskriterier for reg. psykoterapeuter. så kan i se hvad det kræver: https://fadp.dk/reg-medlemsskab/  

Jeg vil foreslå et online møde, så skal vi nok forklare det hele samt forskellen på at være optaget som institut og som Reg. institut. 

Håber at høre fra jer snarest og jeg vil se frem til samarbejdet. 

Vi anvender BetterDocs