PRESSE MEDDELELSE

Fagmagasinet PSYKOPRESS kigger ind ad brevsprækkerne.

Foreningen af Danske Psykoterapeuter udgiver i marts 2021 deres første fagmagasin og medlemsblad Psykopress, med temaer som eksistens, menneskeliv, psykoterapi, relationer samt faglighed inden for den psykoterapeutiske branche. I en tid hvor verden har været i undtagelsestilstand, har Foreningen af Danske Psykoterapeuter og redaktionen på Psykopress været i felten og taget pulsen på danskernes relationelle, eksistentielle og menneskelige tilgange til livet. Psykoterapien lever i bedste velgående og udbydes både fysisk med afstand på klinikken eller via digitale platforme helt ind i de små tiltrængte hjem. Behovet for psykoterapi er ikke blevet mindre det forgangne år. 

Psykopress skriver et indhold omhandlende faglighed, fællesskab og menneskemøder. Vi møder formandens bekendelser samt dykker ned artikler om psykoterapeuters betragtninger samt en af institutternes værdier og visioner med foreningsarbejde samt udbydelse af psykoterapeutiske uddannelser. Der skrives om psykoterapeutens hverdag og rolle i samfundet samt om psykoterapeutisk forskning. Til slut beriges læseren med boganmeldelser indenfor den psykoterapeutiske branche.

Udgiver: Foreningen af Danske Psykoterapeuter, Redaktør: Sanne E. Rimpler, Art direction: David BR Camacho, ansvarshavende: Sanne E. Rimpler og David BR Camacho, kommunikation foregår til kommunikation@fadp.dk, kontakt 31333744, kommunikation vedrørende branding kontakt Mads Vang Christensen pol@fadp.dk,

Skriv et svar