Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
Skift dit forsidefoto
Som terapeut er min drivkraft det dybe og respektfulde møde med et andet menneske, og omdrejningspunktet for min terapi er det relationelle arbejde.

Min vigtigste opgave som terapeut er at skabe et nærværende, ufordømmende og kærligt rum, hvori du som klient kan lade dig blive set, som den du dybest set er.

Jeg arbejder med det hele menneske, og ud fra den terapeutiske tilgang, at traumer, chok og negative prægninger i løbet af opvæksten sætter sig i og påvirker de psykologiske, kropslige og energetiske lag i mennesket.

Mit fokus som terapeut er at hjælpe dig til at møde, rumme og bearbejde fastlåst energi, hele svære oplevelser eller traumer samt til at revurdere dit forhold til dig selv, til andre mennesker og til livet. 

Jeg er 55 år, jeg er gift, og min mand og jeg har tilsammen 3 børn i alderen 13 til 28 år. Jeg holder meget af at være i naturen. At være i naturen fylder mig med livsglæde og en følelse af samhørighed.

Jeg har erfaring med at hjælpe og støtte mennesker i tilstande af krise, chok, stress og angst.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Trine
Jalk
Energivej 38
8420
Knebel
Region Midtjylland
Afhængighed, Angst, Balance i livet, Borderlinepersonlighedsstruktur, Chok, Delpersonligheder, Depression, Dybde terapi, Dynamikker, Døden, Eksamensskræk, Ekstentielle livskriser, Energiarbejde, Essensintegration, Fobier, Frygt før operation, Fysiske symptomer, Fødselstraumer, Grænser, Interpersonel, Jalousi, Konflikter, Kropsterapi, Kærlighedslivet, Lav selvtillid, Medafhængighed, Meltalt skrøbelig, Misbrug, Seksualitet, Selvværdsproblemer, Sorg, Spiritualitet, Stress, Stressforebyggelse, Svigt, Systemisk samtale, Utroskab
Individuel psykoterapi