Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
bachmannt81@gmail.com
Skift dit forsidefoto
Det siger en del om mig, at jeg i en alder af 48 år ikke har forladt min fødselsegn. Der er noget ved vandet og vidderne, vejrets mildhed, som tiltaler mig, og som jeg aldrig kan rejse bort fra. Odsherred repræsenterer en ro og simplicitet for mig, som jeg også bestræber mig på at fylde mit liv med. Og det er ingen hemmelighed, at jeg sommetider kommer på afveje og lader trængsel og virvar flytte ind. Men når det sker, er der efter min overbevisning hjælp at hente i samtalen—i nærværet, i delingen og i fællesskabet. Og det er også den indstilling, som jeg møder mine klienter med.
Noget af det, der er allervigtigst for mig, er, at du finder tryghed, ro og mening i vores samarbejde. At du oplever, at du får nemmere ved at orientere dig i livet for til sidst at tage det på dig. Med det mener jeg, at du bliver bevidst om dine tanker, dine følelser og dine handlinger—og baggrunden for dem—for endelig at kunne vælge nye, alternative og mere hensigtmæssige veje at gå.
Jeg har mere end 20 års erfaring med behandlingsarbejde i privat og kommunalt regi. Dette beløber sig på i omegnen af 2500 individuelle samtaler og et hav af teammøder, supervisionsaftener og kursusdage. Hertil kommer en række efteruddannelser, som alle har klædt mig bedre på til at varetage den brede vifte af opgaver, som jeg i dag møder i mit arbejde som henholdsvis hypnoterapeut, familiebehandler, supervisor og psykoterapeut.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Thomas
Bachmann
Strandvejen 14, Hørby
4300
Holbæk
Region Sjælland
Tilbyder supervision
Familieterapi, Individuel psykoterapi, Traumeterapi, Hypnose, Supervision
REG