Skift dit forsidefoto
susanne.amsinck@outlook.dk
Skift dit forsidefoto
Jeg tilbyder psykoterapi og coaching i min private praksis i Aarhus som del af min fireårige uddannelse til integrativ krops- og psykoterapeut ved Tobiasskolen.

Jeg lægger vægt på at skabe et trygt, tillidsfuldt og fortroligt rum, som emmer af nærvær og støtte foruden udfordring og retning. Der er styr på faglighed og etik samtidig med, at der er masser af hjerterum til vækst og udfoldelse.

Jeg tager udgangspunkt i dine problematikker og ønsker, og tilpasser hver enkelt session individuelt, så du som klient får den hjælp og støtte, du har brug for.

Læs mere: <a href="https://www.susanneamsinck.com/" target="_blank">https://<a target="_blank" href="http://www.susanneamsinck.com/">www.susanneamsinck.com/</a> </a>
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Susanne
Amsinck
Lykkensdalsvej 39
8220
Brabrand
Region Midtjylland
Balance i livet, Delpersonligheder, Døden, Eksamensskræk, Ekstentielle livskriser, Energiarbejde, Famile, Grænser, Jalousi, Kommunikation, Kropsterapi, Kærlighedslivet, Lav selvtillid, Samliv, Selvværdsproblemer, Stress, Systemisk samtale, Sætte mål/komme i mål, Tab, Tidlig såret, Traumer, Udbrændthed, Uhensigtsmæssige vaner, Familieopstiling
Individuel psykoterapi, Samtaleterapi, Kropsterapi, Kunstterapi