Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
kontakt@sannekjaer.com
Skift dit forsidefoto
Vi har alle et enormt potentiale til rådighed i vores underbevidsthed.

Gennem hypnoterapi kan du få adgang til glemte eller oversete styrker og ressourcer.

Hypnoterapi kan også hjælpe dig til at løsne op for negative oplevelser eller følelser, der forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker for dig selv.

Mit vigtigste sigte som terapeut er at hjælpe dig til at opleve den forandring, du ønsker i dit liv.

Min terapeutiske tilgang er altid med udgangspunkt i dine behov og ønsker. Jeg møder dig lige præcis der, hvor du er i dit liv.

Jeg vil meget nænsomt forsøge at nå ind til kernen af ​​dit problem for at skræddersy den specifikke behandling og terapi, der bedst og mest effektivt vil give dig de ønskede resultater.

Jeg laver terapi på både dansk og engelsk (også online), og jeg arbejder særligt med problematikker omkring angst, fobier, selvværd, depression, stress og traumer.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Sanne
Gundersborg
Berberisvej 22
9492
Blokhus
Region Nordjylland
Angst, At være med kronisk sygdom, Balance i livet, Depression, Eksamensskræk, Ekstentielle livskriser, Fobier, Fysiske symptomer, Jalousi, Konflikter, Lav selvtillid, Livskriser, PTSD, Regression, Stress, Teenagere, Traumer, Uhensigtsmæssige vaner
Individuel psykoterapi, Hypnose, NLP