Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
pernilledyhr@hotmail.com
Skift dit forsidefoto
Jeg brænder for at hjælpe mennesker, der ønsker forandring, udvikling, erkendelse og/eller accept. At forløse angst, fobi, stress, chock/traume eller andre begrænsninger for at kunne leve livet mere frit og balanceret.
Hvorfor lide og leve begrænset, hvis du kan gøre noget ved det og opleve positiv effekt?
Jeg har mange års erfaring i at arbejde med angst, tilbage til arbejdet efter stress, accept af sygdom og håndtering af traumer.
Jeg har haft skoleangst, kroniske smerter og stress inde på livet som pårørende og har fundet ud af vigtigheden i at sørge for at lade batteriet så godt op, at der er overskud til både mig selv, min familie, vennerne, jobbet og sundheden.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Pernille
Dyhr
Frøkærparken 34
8320
Mårslet
Region Midtjylland
Angst, At være med kronisk sygdom, Balance i livet, Chok, Depression, Dybde terapi, Eksamensskræk, Ekstentielle livskriser, EP samtaleterapi, Flyskræk, Fobier, Fysiske symptomer, Konflikter, Lav selvtillid, Livskriser, Livsmønstre, Mistrivsel, Stress, Stressforebyggelse, Sætte mål/komme i mål, Traumer, Udbrændthed, Uhensigtsmæssige vaner
Virksomheder, Individuel psykoterapi, Terapi til børn, Samtaleterapi, Terapi til unge, Tankefeltterapi