Skift dit forsidefoto
Skift dit forsidefoto
Jeg er uddannet psykoterapeut og MCT Institute™ registreret terapeut (Level I).
Gennem de sidste 10 år har jeg arbejdet med udsatte unge og familier, i kommunalt og privat regi. Jeg startede egen klinik i 2016 og har siden tilbudt terapi til unge og voksne, med en bred vifte af problematikker. Fælles for dem har været, at de har været fastlåst i deres problematik og har haft brug for hjælp til at komme videre i livet.

De seneste år har jeg primært brugt metakognitiv terapi (MCT) i klinikken, men jeg gør stadig stor brug af min psykoterapeutiske baggrund, når der fx skal arbejdes med identitets- eller livskriser, sorg, relationsproblematikker, tematikker som skyld, skam, ensomhed mm.

Min 2-årige metakognitiv-certificeringsuddannelse er taget ved professor Adrian Wells, som er grundlægger af metoden. Den metakognitive overbygning har gjort, at jeg er har fået langt bedre resultater i arbejdet med klienter med depression og diverse angstlidelser, samt klienter der på anden måde er plaget og hæmmede af et stort tidsforbrug på bekymringer og grublerier i dagligdagen.
Jeg har særlig erfaring med voksne børn af misbrugere, da jeg har arbejdet som frivillig psykoterapeut hos organisationen TUBA, i København. Mit hjerte brænder for denne målgruppe, som desværre er alt for stor, hvorfor jeg også ofte møder målgruppen i min egen klinik.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Mia
Bossing
H.C. Ørstedsvej 11 A
1879
Frederiksberg
Region Hovedstaden
Angst, Balance i livet, Depression, Jalousi, Kommunikation, Konflikter, Lav selvtillid, Livskriser, Medafhængighed, Mistrivsel, PTSD, Selvværdsproblemer, Uhensigtsmæssige vaner, Vrede
Individuel psykoterapi, Metakognitiv Terapi