Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
Skift dit forsidefoto
Jeg arbejder ud fra den tese at vi ikke er vores tanker og vi ikke er vores følelser. Kroppen er bygget til selvhelbredelse og der er en forbindelse mellem det vi tænker og det der sker. Jeg ønsker at støtte mennesker og familier til bevægelse der øger glæden og balancere på en effektiv, dynamisk og målbar måde. Jeg ønsker at bidrage til bevægelse og trivsel, åndeligt, mentalt og fysisk hos voksne som hos børn og unge.
Jeg tror på at indsigt skaber udsyn, men kun handling skaber forvandling. Jeg foretrækker forebyggende indsatser. Men sådan er verden sjældent tilrettelagt, og her er kropsterapien særlig nyttig når forebyggelse ikke har været en mulighed. Effektiv kommunikation, er når afsender sikre at budskabet er hørt, forstået og accepteret, der er en grad af gennemsigtighed mellem afsender og modtager, som styrker forståelsen og begge parter er bevidst om ansvaret.
Astrologisk er jeg krebs og ild-hest. Personligt er jeg kreativ og finder fred ved havet. Jeg er født i 1966 og er mor til 3.
Fagligt er jeg uddannet økonom, coach og kropsterapeut. Desuden uddanner jeg mig til integral psykoterapeut, med fokus på det relationelle og med afsæt i krop, sind og sjæl.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Marianne
Thyklint
Ny Ordrup Sideallé 10 st.th.
2920
Charlottenlund
Region Hovedstaden
At være med kronisk sygdom, Balance i livet, Delpersonligheder, Energiarbejde, Famile, Grænser, Kommunikation, Konflikter, Kropsterapi, Kærlighedslivet, Selvværdsproblemer, Stress, Sætte mål/komme i mål, Uhensigtsmæssige vaner, Vrede, Familieopstiling
Individuel psykoterapi, Kropsterapi
REG