Skift dit forsidefoto
info@lifeacademy.dk
Skift dit forsidefoto
Life Academy er et af Danmarks førende akademier inden for uddannelser til:
• Psykoterapeut
• Coach/Terapeut
• Stressmentor
• Stresscoach
• Supervisor
• Topformidler

Derudover har vi et større udbud af kurser, foredrag samt mentorforløb.____

LIFE ACADEMYS BAGGRUND

Life Academy blev etableret i 2007 og drives i dag af Lone og Leif Braad. Lone og Leif har sammenlagt over 40 års omfattende erfaring i arbejdet med udsatte mennesker i svære livsomstændigheder, både som medarbejdere, som ledere og som plejefamilie.

Lone og Leifs mål med Life Academy er at hjælpe mennesker til at tage ejerskab over eget liv og gøre psykoterapeuter, der bliver uddannet på Life Academy, i stand til med passion og stor faglighed at gøre det samme.

Når du tager ejerskab over dit liv, skaber du det, du ønsker. For at kunne tage ejerskab skal du selvfølgelig have og kende de rette værktøjer, og dét er formålet med Life Academy: at give dig de optimale værktøjer til at skabe dit eget liv gennem udvikling og uddannelse.

Lone og Leif sørger altid selv for at være i udvikling på forskellige måder. For som de siger: “Hvis du ikke er i udvikling, er du i afvikling”.

Velkommen hos Life Academy.
Vi glæder os til at møde dig.

____

LIFE ACADEMYS VÆRDIER

LETHED OG HUMOR
Her ligger Life Academys unikke tilgang til verden og livet – det, der muliggør, at alle kan løfte sig selv og andre.

ENERGI & POWER
Her ligger Life Academys terapeutiske tilgang til menneskelig udvikling. Det er måden, Life Academy udfolder, genfinder og genskaber folks potentiale og unikheder i en ny og større udgave.

FLOW & FANTASI
Her ligger Life Academys særlige måde at være innovativ på: alt kan ske og vil ske, når tiden er til det – der er ingen begrænsninger.

UFORDØMMENHED & NYSGERRIGHED
Her ligger Life Academys særlige ånd. Alle føler sig accepteret og rummet, som dem, de er. Målet er, at alle skal få kraften til at se og modet til at udfolde deres fulde potentiale uden frygt.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

LIFE ACADEMY
APS
Norddigesvej 2
8240
8240 Risskov
Region Midtjylland