Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
lapaarhus@yahoo.dk
Skift dit forsidefoto
Jeg har altid fulgt mit hjerte og lavet de ting jeg havde lyst til og har fundet interessante, og har derfor en ret bred faglig og arbejdsmæssig erfaring.

Jeg har tidligere arbejdet som selvstændig med andre virksomheder, som leder i flere virksomheder coach, social mentor, familierådgiver og senest Integrativ psykoterapeut.
Jeg har i mit daglige virke mange niveauer jeg skal arbejde på, og dette indebærer, arbejde med børn og unge, fortvivlede voksne og par.

Med mere end 25 års erfaring i samarbejde med mennesker, har jeg oplevet hvor mange mennesker der faktisk bøvler med noget i deres liv, og hvor svært det er at få den rette hjælp.

Den terapiform jeg bruger arbejder ud fra et holistisk menneskesyn, og forbinder suverænt psyke, krop og helbred. Med integrativ psykoterapi forstås, at der integreres relevante værktøjer/metoder som er passende til at transformere/udvikling.

Den begejstring jeg ser i mine klienter, når det år op for dem, at de faktisk kan mærke dem selv, er min største motivation for at hjælpe mennesker, til at få et bedre liv. Målet er, samme med dig, at få skabt et liv, fri for begrænsende overbevisninger, chok og tilegnet adfærd og deraf svære livsbetingelser. Jeg tror på at alle, der vil, kan udvikle sig og få det liv de ønsker sig.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Lena
Abild
Oddervej 55 A, 8270
8270
Højbjerg
Region Midtjylland
Tilbyder supervision
Afhængighed, Angst, At være med kronisk sygdom, Balance i livet, Chok, Depression, Eksamensskræk, Ekstentielle livskriser, Famile, Hudsult, Kærlighedslivet, PTSD, Selvværdsproblemer, Sorg, Stress, Traumer, Tristhed, Overgreb
Parterapi, Familieterapi, Individuel psykoterapi, Traumeterapi, Sorgterapi, Terapi til børn, Terapi til unge
REG