Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
mail@viavita.dk
Skift dit forsidefoto
Jeg er uddannet voksenunderviser i 1983. Har siden undervist og arbejdet med unge og voksne mennesker på flere forskellige måder, blandt andet på behandlingssted, på daghøjskole og i fritidsundervisning.
Jeg er i 1995 desuden uddannet lægesekretær og arbejdede som sådan på Skejby sygehus og i Sundhedsplejen Århus hen over 1990érne.

Jeg har altid interesseret mig for selvudvikling og psykologi. Siden årtusindskiftet er min interesse bevæget sig mod det terapeutiske virke.
Jeg har taget min psykoterapeutiske uddannelse med speciale i avanceret hypnoterapi på masterniveau og ligeledes indenfor NLP, neurolinguistiskpsykologi. Denne uddannelse har jeg taget på Hypnoseskolen og Psykoterapeuakadimiet, som du kan læse mere om her.

Jeg har desuden en efteruddannelse som Stressvejleder fra Stressakademiet. Dette kan du se mere om her.

Siden det blev muligt i 2017, har jeg været Registreret Hypnose-psykoterapeut hos Sundhedsstyrelsen, via min brancheforening, FADP, Foreningen af Danske Psykoterapeuter. Det betyder, at min uddannelse lever op til Sundhedsstyrelsens standarder.
Derudover er jeg registreret komplementær behandler hos DAKOBE, min anden brancheforening.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Jette
Flejsborg
VitaParkvej 9 4. plan
8300
Odder
Region Midtjylland
REG