Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
Terapimedjamilla@outlook.com
Skift dit forsidefoto
Mit navn er Jamilla og jeg læser til Psykoterapeut på 3. år på Sjælsro Skolen og til Psykomotorisk Terapeut på 5. semester på Københavns Professionshøjskole.

Jeg udbyder psykoterapi, kunstterapi og drømmetydning i Hillerød. En session varer 60 min. og koster 350 kr.

I psykoterapien arbejder vi primært med at gøre det ubevidste bevidst (psykodynamisk), hvad enten det drejer sig om handlemønstre, følelser, tanker eller kropslige fornemmelser. Kunstterapien og drømmetydningen støtter processen med at at gøre det ubevidste bevidst, og at integrerer det ubevidste stof i bevidstheden. Når vi bliver mere bevidste, vokser vores forståelse af os sig og ud af den vokser empatien både for os selv og for andre. Når vi bliver mere empatiske over for os selv, bliver vi som oftest gladere, fordi vi i mindre grad dømmer og slår os selv i hoved. Desuden giver den større bevidsthed en større indre frihed og mulighed for at vælge andre måder at være i verden på og at gøre ting på.

Jeg arbejder også med krop/psyke sammenhængen, kropslige ressourcer og nervesystemet. Fordi kroppen og psyken hænger sammen, vores følelser har et kropsligt udtryk og tidligere erfaringer bliver lagret i kroppen og nervesystemet. Altså sidder en stor del af vores hukommelse og det ubevidste i vores krop. Det er igennem vores krop at vi lever og mødet livet, så derfor skal den naturligvis have plads i terapien.

Jeg inviterer ofte mine klienter til lave kunstterapi, rollespil, aktiv imagination eller mindfulness i terapien, det er altid tilladt at sige nej. Derudover trækker jeg på viden og værktøjer fra andre psykoterapeutiske retninger, f.eks. arbejde med opmærksomhed fra gestalt terapien eller færdigheder fra dialektisk adfærdsterapi.

Du kan læse mere og booke tid via. min hjemmeside: <a href="https://terapimedjamilla.webnode.dk/" target="_blank">https://terapimedjamilla.webnode.dk/</a>
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Jamilla
Eriksen
Lindevangshusene 46 1. Mf.
2630
Taastrup
Region Sjælland, Region Hovedstaden
Oplevelsesorienteret terapi, Individuel psykoterapi, Samtaleterapi, Kunstterapi