Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
Skift dit forsidefoto
Hvem er jeg. ? Har du nogensinde stillet dig selv dette spørgsmål.
Jeg er mange ting, jeg er datter, mor, hustru, veninde, terapeut, ven, ja, jeg indeholder lidt af hvert fra alle rollerne i mit liv.
Terapeutisk, arbejder jeg bl.a. udfra et spirituel synspunkt samt metakognitivt. Men det er fattigt at stille disse to behandlings former op imod hinanden, for terapi og forløsning samt forståelse for egne mønstre og problematikker, handler om erkendelse og indre accept. Det er hvad jeg gerne vil hjælpe dig med.
Vi tror ofte, at vi skal klare det hele selv. Det skal vi ikke. Vi kan sjældent komme videre fra det sted vi står i livet, uden hjælp udefra, uden andre perspektiver.
Vi er hvad vi tænker, og derfor står vi fast.
Vi er ikke alene, også selvom det nogle gange kan føles sådan. Vi har alle brug for hinanden, og brug for forståelse.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Henriette
Wang
Knud Anchers Vej 8
2610
Rødovre
Region Hovedstaden
Angst, Balance i livet, Eksamensskræk, Ekstentielle livskriser, EP samtaleterapi, Flyskræk, Frygt før operation, Fødselstraumer, Grænser, Jalousi, Konflikter, Kærlighedslivet, Lav selvtillid, Livsmønstre, Mistrivsel, Narativ, PTSD, Selvværdsproblemer, Spiritualitet, Spiseforstyrrelser, Sætte mål/komme i mål, Udbrændthed, Uhensigtsmæssige vaner
Parterapi, Individuel psykoterapi, Hypnose, NLP, Gruppeterapi, Samtaleterapi, Metakognitiv Terapi