Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
hannemahler7@gmail.com
Skift dit forsidefoto
Jeg tror på at når vi som menneske evner at møde os Selv i accept, åbner vi døren til at elske os Selv

Jeg er uddannet på Human Education Group, certificeret og registreret Spirituel Psykoterapeut med speciale i At holde rummet.
Jeg har suppleret min grunduddannelse med Familie- og Parterapi, Hypnotisør NGH og Spirituel Trainer.
Jeg er medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter (fadp.dk) og oppebærer titlen Psykoterapeut (godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed).

Jeg tilbyder individuel terapi, hvor du har mulighed for at arbejde med dig selv i en dynamisk oplevelsesorienteret proces, hvor jeg guider dig til at styrke dit selvværd, din eksistensberettigelse, være nysgerrig og undersøgende på dig selv, blive klogere på dig selv, få bevidsthed på dig selv, blive tryggere i dig selv.

Den terapeutiske form er bygget op omkring samtale der tager sit afsæt i dig og hvor jeg møder dig i nærvær og anerkendende, er undersøgende på hvad der rører sig i dig, holder rummet mens du møder dig selv.
Udover samtalen har jeg en forkærlighed for at arbejde med male- tegneterapi, drømmeterapi, hypnoterapi, visualisering, meditation, kropsterapi.

Jeg tilbyder følgende terapiformer:
Individuel terapi, 1½ time - 900 kr. kontant eller mobilpay
Gruppeterapi, 3 timer - kr. 400 kr. kontant eller mobilpay
Maleterapeutisk workshop, 6 timer - 980 kr. kontant eller mobilpay

Den røde tråd igennem mit levede liv er at jeg er et søgende og nysgerrigt menneske, søgende på meningen med det der er, nysgerrig på det at være menneske.

Jeg har erfaring med at der kan ske en heling i selve mødet med et andet menneske. En heling uden bevidst intention mod en bestemt følelse, tanke eller kropsudtryk - blot et møde i accept af dét der er.
Jeg inspireres af det tilladende i mødet mellem mennesker, det tilladende som jeg oplever helende. Det tilladende som; "du er dét du er", "jeg er dét jeg er", "der er dét der er" ... kærligt omfavnende i transpersonlig bevidsthed.

Transpersonlig bevidsthed betyder for mig, at det er en måde at være menneske på, en måde at sanse på, at være en del af naturens væsen og det åndelige univers, at høre til, at være en del af noget større, at være i kontakt med min sjæl

Du kan bestille tid til en terapi eller en snak ved at sende en mail eller ringe til mig.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Hanne
Mahler
Gl. Hornstrupvej 5A st.
7100
Vejle
Region Midtjylland, Region Syddanmark
Oplevelsesorienteret terapi, Individuel psykoterapi, Meditation, Transbiologisk traumeterapi, Traumeterapi, Hypnose, Sorgterapi, Gruppeterapi, Samtaleterapi, Transpersonlig psykoterapi, Kropsterapi, Naturterapi, Kunstterapi, Imago