Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
gertoggreivin@gmail.com
Skift dit forsidefoto
Jeg er specialist i traumeterapi. Jeg kan hjælpe dig med at få ro i din krop og dit nervesystem og Jeg kan hjælpe dig til en hverdag med mindre ubehag og mere overskud. Når vi forløser vores traumer, kan vi igen opleve frihed og glæde i livet.
Jeg har rundet de 50 år og er et skønt sted midt i livet.
Jeg har et ønske om at bidrage til øget livskvalitet. Et liv uden belastende traumer, begrænsende overbevisninger og uhensigtsmæssig adfærd. Et liv med gode givende relationer, et godt selvværd og en uproblematisk tilgang til livet.
Udover at være psykoterapeut har jeg også en baggrund som pædagog.
Jeg er registreret psykoterapeut hos Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FaDP). Jeg er også uddannet tankefelt terapeut (tapping) og Jeg er registreret METAsundheds-masterterapeut (psykosomatik) hos METAsundhedDanmark, samt Biologisk Traumeterapeut (avanceret traumeterapi).
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Gert
Andersen
Ballumgade 3 - 3
1753
København. Vesterbro
Region Sjælland, Region Hovedstaden
Balance i livet, Fobier, Fysiske symptomer, Livsmønstre, Mistrivsel, Selvværdsproblemer, Traumehealing, Tilknytning, Psykiske aspekter af fysisk sygdom
Individuel psykoterapi, Traumeterapi, Terapi til børn, Samtaleterapi, Terapi til unge, Tankefeltterapi
REG