Skift dit forsidefoto
coje@ibc.dk
Skift dit forsidefoto
Tillid og tryghed er essensen i al terapi og coaching.
Det er min overbevisning, Det er det, jeg tror på og lever ud fra hver dag.

At møde dig lige dér, hvor du er i dit liv, – dér, hvor du føler og samtidig bliver bekræftet i, at du trygt kan dele dit inderste med mig, – er netop dér, hvor det grundlæggende i din forandringsproces tager form.

I fællesskab belyser vi dine ressourcer – både de bevidste og de ubevidste ressourcer. Jeg arbejder ud fra, at svarene bor i dig,- jeg hjælper dig til at finde dem, og herefter udfolde dem, så du i tillid og i balance kan gå ”din nye vej”.

Derfor ligger det mig også meget på sinde, at du ser, hører og mærker, at det er måden, hvorpå jeg arbejder. At du oplever, at det er mit værdisæt som psykoterapeut og coach.

Samtalerne med dig som min klient beror på det holistiske menneskesyn og er bygget op omkring eksistentiel og humanistisk psykologi. Det vil sige, at jeg i vores samtale tager udgangspunkt i hele dig: Hvad udfordres du i lige nu, og hvordan kommer det til udtryk i dine tanker, dine følelser og din adfærd?

Samtidig har jeg også fokus på, at du oplever, at du har dit frie valg til at ændre på det, der for dig er uhensigtsmæssigt og ikke længere tjener dig. I den forbindelse kan det være vigtigt – på områder i vores liv – at fortælle os selv, at vi HAR en historie, men vi ER ikke vores historie. At vi har vores frie valg, til at beslutte, hvor stor en betydning vores historie skal have for vores nu og for vores fremtid.

Vi er alle unikke personligheder, der besidder ressourcer og kvaliteter. Jeg lægger stor vægt på at hjælpe dig til at finde vejen til dine, så du herigennem kan opnå accept og anerkendelse af hele DIG. Det sted i dig, hvor du har den højeste frekvens af kærlighed, betegner jeg som essensen i dig – din kerne. Det er herfra, du lærer at rumme dig selv på alle niveauer – fuldt og helt, og det er herfra, du lærer at står i dit eget lys – til gavn for din egen udvikling og forandringsproces. Fordi jeg ved, at al forandring starter i os selv.

Det handler om at tage ansvar – det handler om at være ”herre i eget hus”.

”It´s never too late to make a change”.

Kærligst Connie
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Connie
Jensen
Søndergade 84
6670
Holsted
Region Syddanmark
Tilbyder supervision
Angst, Chok, Eksamensskræk, Ekstentielle livskriser, EP samtaleterapi, Foredrag, Lav selvtillid, Livskriser, Mistrivsel, Narativ, Selvværdsproblemer, Sorg, Stress, Stressforebyggelse, Systemisk samtale, Sætte mål/komme i mål, Traumer, Tristhed, Udbrændthed, Tilknytning
Virksomheder, Oplevelsesorienteret terapi, Individuel psykoterapi, Traumeterapi, Sorgterapi, NLP, Gruppeterapi, Samtaleterapi, Metakognitiv Terapi, Supervision, Tankefeltterapi
REG