Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
mail@cnat.dk
Skift dit forsidefoto
formålet med naturassisteret terapi er at medvirke til at forske og skabe nyt i forhold til det naturterapeutiske område. Især er der fokus på, hvordan naturassisteret terapi og psykoterapi sammen kan være med til at højne tilliden og væksten i terapisessionen.
Vores vision er at forene psykoterapi og naturterapi. Vi lægger vægt på at forene kroppen og sindet i samarbejdet med det at have en naturoplevelse igennem naturterapi.
Missionen er at højne standarten inden for naturassisteret terapi med henblik på etik og med fokus på borgerens og klientens sikkerhed. Vi vil gerne være med til at skabe bevidsthed om naturen, så den ikke bare bliver et produkt, man bruger, men også så borgerne og de studerende føler sig indlejret i naturen. Dermed bliver der et helt naturligt samspil mellem naturen og terapeuten.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Center for naturassisteret
Terapi
Listed
Region Hovedstaden
REG