Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
terapiogforandring@yahoo.com
Skift dit forsidefoto
Min klinik "Terapi & Forandring" ligger i Køge - lidt udenfor centrum. Der er offentlig transport og masser af p-pladser lige ved døren. Den første gang, du er hos mig, er helt gratis og uforpligtende, fordi det er vigtigt for os begge at få talt om, hvorfor du vil i terapi, og du får set mig og min klinik an, om det er det rigtige for dig.

Jeg er Krops- og Psykoterapeut, og i min terapi skaber jeg et rum, hvor vi arbejder med det hele menneske - min erfaring er, at mange af os er yderst intelligente og har været kloge nok at "lukke af" overfor mange følelser i kroppen. Beviset på dette er ofte, at vi formår at leve et liv i "overhalingsbanen", hvor vi knap nok selv kan følge med, og hvor vi halser efter at trække vejret, og alligevel ser det jo ud til, at vi har det udmærket - på ydersiden altså - for på indersiden ser det ofte lidt anderledes ud.

Sammen kigger vi på uhensigtsmæssige vaner og mønstre, roller i dine nære relationer, og andet der nager dig og spænder ben i dit liv. Målet er at skabe forandringer, så det ikke kun holder kort tid men helst i noget længere tid og resten af livet.

Alting foregår nænsomt, og vi starter altid med at tune ind på, hvordan det går, og arbejder nænsomt derudfra. Mit mål er, at du gradvist får belyst dit indre "hav", og at du får indsigter og "værktøjer" med dig hjem allerede fra første gang, du er hos mig. Mange gange skal der kun meget lidt til, før du genkender og begynder at reflektere over, det vi arbejder med i terapirummet, og allerede derfra kan begynde at forandre.

Jeg går vejen med dig, men det er hovedsageligt dit eget arbejde, der skaber forandringen, og sammen med mig bliver det meget tydeligt, hvordan du kan skabe forandringen selv. Jeg støtter dig hele vejen igennem, og det er helt naturligt, at det kan føles svært og "farligt" at "slippe" gamle sager for at opnå andet i livet. Også selvom man længes efter den forandring.

Selvom forandringen kun er "baby steps", så er det i virkeligheden store skridt, når flere års mønstre ændres.

Ta' et kig på min hjemmeside, hvor du udover at se billeder af min klinik, kan læse mere om mig og mit arbejde i klinikken

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik.

(p.s.: jeg tilbyder terapi på dansk, svensk og spansk)
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Camilla
Scholz
Gymnasievej 21
4600
Køge
Region Sjælland
Afhængighed, Balance i livet, Depression, Dynamikker, Ekstentielle livskriser, Famile, Grænser, Incest, Jalousi, Kommunikation, Konflikter, Kærlighedslivet, Lav selvtillid, Livskriser, Livsmønstre, Medafhængighed, Mistrivsel, Samliv, Selskadende adfærd, Selvværdsproblemer, Sorg, Stress, Stressforebyggelse, Svigt, Sætte mål/komme i mål, Tidlig såret, Tilknytsningsmønstre, Tristhed, Udbrændthed, Uhensigtsmæssige vaner, Familieopstiling, Tilknytning
Parterapi, Individuel psykoterapi, Meditation, Undervisning, Samtaleterapi, Terapi til unge, Kropsterapi
REG