Skift dit forsidefoto
mail@zophias.dk
Skift dit forsidefoto
Jeg er 49 år og alene forældre til en søn på 13 år. Oprindelig er jeg uddannet socialpædagog og har 18 års erfaring i at arbejde med psykiske problemstillinger og svære psykiske lidelser.

I min terapi benytter jeg mig af nogle af de mest banebrydende og effektive teknikker til at forløse traumer og andre fysiske og psykiske blokeringer.
Jeg kombinerer fortrinsvis Transbiologisk Traumeterapi med TFT/EFT og Metasundhed, for at give dig de allerbedste muligheder for at forløse den smerte eller det problem du ønsker at slippe af med.
Metasundhed kan give dig svar på, hvorfor du har fået det symptom du har.
TBT og TFT/EFT kan forløse de bagvedliggende traumer, helt ned på celleniveau.

Du kan læse mere om det alt sammen på min hjemmeside <a target="_blank" href="http://www.zophias.dk">www.zophias.dk</a>

Velkommen til <3
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Anette Zophia
Abildgaard
S. Stubsvej 16
7080
Børkop
Region Syddanmark
ADHD, Afhængighed, Angst, Astma, Borderlinepersonlighedsstruktur, Chok, Depression, Eksamensskræk, Ekstentielle livskriser, Flyskræk, Fobier, Fysiske symptomer, Fødselstraumer, Kommunikation, Konflikter, Livskriser, Misbrug, Mistrivsel, PTSD, Selskadende adfærd, Selvværdsproblemer, Sorg, Spiseforstyrrelser, Stress, Svigt, Tab, Teenagere, Traumer, Udbrændthed, Uhensigtsmæssige vaner, Belastningssyndrom, Overgreb, Tilknytning, Psykiske aspekter af fysisk sygdom
Parterapi, Individuel psykoterapi, Transbiologisk traumeterapi, Traumeterapi, Samtaleterapi, Terapi til unge, Tankefeltterapi
REG