GENERALFORSAMLING 2022

GENERALFORSAMLING FOR FORENINGEN AF DANSKE PSYKOTERAPEUTER DEN 15.03.2022

Er du opmærksom på, at til vores Generalforsamling er der lækker-mad, sparring med kollegaer og muligheden for, som studerende eller uddannet, at melde sig under fanerne til et af de arbejdende udvalg og dermed er med til at arbejde for vores branche.
OG, så kommer Jens Arentzen og inspirerer os med sit foredrag “Empati fører til vækst!”
Om foredraget:
Empati er den faktor, der kommer til at skabe fremtidens vækst, og netop dette tager foredraget udgangspunkt i.
Deltagerne vil tydeligt mærke, gennem Arentzens turbo-show, hvilket mægtigt værktøj, man selv kan blive i mødet med et andet menneske, såsom sin kollega, sine ansatte, sin kæreste, sit barn mv. I vil få redskaber, som I kan benytte til at skabe empati til møder, præsentationer, forhandlinger og ikke mindst til at motivere andre.
Jens Arentzen vil uden tvivl begejstre, motivere og bevise, gennem nemme og tilgængelige øvelser, værktøjer og anvisninger, som man kan tage med hjem og bruge på arbejdspladsen. Lær hvad udtalt, udlevet empati medfører, og hvordan det skaber fantastiske resultater – til radikal gavn for det forretningsmæssige såvel som det personlige liv!

Jens Arentzen er skuespiller, kendt også fra matador, foredragsholder og underviser. I 2013 sendte DR2 fire afsnit af Erkendelsens Time. Her tager Jens Arentzen seeren med ind bag facaden hos danskere, der på overfladen ligner os andre, men som alle bærer rundt på en tung byrde. De fortæller hudløst ærligt om en barndom med alkohol, misbrug, overgreb og forladthed. Men også om styrke, livsvilje og en ufattelig evne til at overleve og til at give modgangen kamp til stregen.

Program for dagen:
Kl. 12-12.45 serveres en let frokost
Kl. 12.45-13.00 Pause
Kl.13.00-14.20 Foredrag ved Jens Arentzen, «Empati»
Kl. 14.20-14.30 lille pause
Kl.14.30-18.00 Generalforsamling
Så ind og tilmeld dig til generalforsamlingen der er så meget udover de klassiske punkter, som kan give dig masser af protein med hjem! Tilmelding sker via mail til event@fadp.dk. Husk at du først er tilmeldt når vi har registreret dig på mail. Tilmelding via Facebook eventet er ikke alene gældende.

Sidste frist for tilmelding er den 01.03.2022

Arrangementet Afholdes på
DBU Hotel & Kursuscenter
Kileparken 27 – 8381 Tilst
fra kl. 12-18
Vi glæder os til at være sammen med dig!

Skriv et svar