100 millioner kroner på finansloven til ældreområdet

Mads Vang Christensen og Michael Molin deltog d.d. i et møde på Christiansborg med Anette Lind fra Socialdemokratiet, som er ældreordfører for Ældreministeriet, samt Lars Wernblad, teamkoordinator for velfærdsteamet og politisk rådgiver inden for områderne Sundhed, Ældre, Psykiatri, Misbrug, Forebyggelse, Landdistrikter og øer.

Mødet forløb godt.

Vi præsenterede budskabet om, at FaDP eksisterer, og at vi er klar til at bidrage med vores viden, erfaring og kompetencer. Vores fokus er at hjælpe ældre mennesker med at undgå depression og håndtere de eksistentielle udfordringer ved at blive ældre.

Dette inkluderer udfordringer som at forlade arbejdsmarkedet, miste tilhørsforholdet til samfundet, opleve ensomhed og dermed en følelse af meningsløshed.

Vi blev informeret om, at der er afsat 100 millioner kroner på finansloven til ældreområdet, og at der er et stort behov for nye initiativer.

Anette Lind opfordrede os til at komme med vores forslag og idéer til, hvad vi specifikt kan tilbyde, og udtrykte ønske om at mødes med os igen i fremtiden.

Hun foreslog desuden, at vi tager kontakt til 2030-netværket ved Birgitte Vind, hvor vi også kan bidrage betydeligt. Samlet set var det et produktivt første møde.

Kommentarer lukket