Ansøgningsskema

Reg. psykoterapeut

Kravene i ansøgningen svarer til de officielle krav FaDP stiller for, at du kan blive Reg. psykoterapeut. Disse krav har vi som brancheorganisation fået godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Klik på links nedenfor:

FaDP er godkendt af Styrelsen for patientsikkerhed til at registrere psykoterapeuter, der lever op til en række ufravigelige krav. Disse krav knytter an til RAB-bekendtgørelsen. Vi har som forening valgt at forøge kravene fra RAB-bekendtgørelsen fx. timeantal fra 660 timer til 1066. FaDP har indgået et samarbejde med en række uddannelsessteder, hvis uddannelser lever op til de skærpede krav. Udover registrerede psykoterapeuter, favner FaDP også ordinære uddannelsessteder og psykoterapeuter der ikke ønsker medlemskab med registreringen.

Reg. uddannelsessted

Kravene i ansøgningen svarer til de officielle krav FaDP stiller for, at I som uddannelsessted kan blive Reg. psykoterapeutisk uddannelse. FaDP er godkendt af Styrelsen for patientsikkerhed til at registrere psykoterapeuter, der lever op til en række ufravigelige krav. Disse krav knytter an til RAB-bekendtgørelsen. Vi har som forening valgt at forøge kravene fra RAB-bekendtgørelsen fx. timeantal fra 660 timer til 1066. FaDP har indgået et samarbejde med en række uddannelsessteder, hvis uddannelser lever op til de skærpede krav. Udover registrerede psykoterapeuter, favner FaDP også ordinære uddannelsessteder og psykoterapeuter der ikke ønsker medlemsskab med registreringen.

Klik på linket nedenfor, for at downloade ansøgningsskemaet. Du finder en vejledning til at udfylde skemaet øverst i dokumentet.

OPTAGELSE TIL REG PSYKOTERAPEUT UDDANNELSESTED