Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
Skift dit forsidefoto
Min egen rejse gennem livskrisen har gået gennem accept af barndommens vilkår hvor jeg tidligt fik rollen som den voksne der lyttede. Ved at arbejde bevidst med dette tidlige grundvilkår har jeg fundet gaven deri, nemlig min evne til at holde rum for andres personlige udvikling. Denne evne har jeg forfinet gennem min fireårige uddannelse som spirituel psykoterapeut fra Human Education Group (HEG) i Aarhus.

Jeg arbejder desuden som undervisningsassistent på HEG, hvilket er den største gave for mig, når jeg støtter de studerende i deres personlige rejser og tillæring af terapeutiske redskaber.

Før det psykoterapeutiske var det kunst og kreative udtryk jeg arbejdede med. Jeg er uddannet kunstfotograf og sidenhen IT designer. Det har altsammen skærpet min sans for de kreative udtryk hvilket jeg også mener at terapi bør have et element af, for en terapisession vil altid være helt unikt i sit udtryk.

I min fritid er jeg aktiv i en mandegruppe hvor hvor fokus er på, at udvikle balance mellem det maskuline og feminine i manden.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Torben
Kjærgaard
Bartholinsgade 9 4th
1356
København K
Region Hovedstaden
Afhængighed, Angst, Balance i livet, Delpersonligheder, Depression, Dybde terapi, Dynamikker, Døden, Ekstentielle livskriser, Energiarbejde, Essensintegration, Grænser, Incest, Interpersonel, Jalousi, Kommunikation, Kærlighedslivet, Livskriser, Livsmønstre, Misbrug, Mistrivsel, Regression, Seksualitet, Selvværdsproblemer, Sorg, Spiritualitet, Stress, Stressforebyggelse, Svigt, Sætte mål/komme i mål, Tab, Tidlig såret, Tilknytsningsmønstre, Traumehealing, Traumer, Tristhed, Udbrændthed, Uhensigtsmæssige vaner, Utroskab, Vrede, Imago, Familieopstiling, Overgreb, Tilknytning, Psykiske aspekter af fysisk sygdom
Parterapi, Oplevelsesorienteret terapi, Individuel psykoterapi, Samtaleterapi, Naturterapi, Kunstterapi