Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
sjaelsro@gmail.com
Skift dit forsidefoto
Sjælsro

Sjælsro har eksisteret siden 2003 og er et uddannelses- og behandlingssted registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed´s behandlingsregister. Vi tilbyder en bred vifte af kurser, samt en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse med vægt på mindfulness, kunst- og healingsterapi.

Vores omdrejningspunkt er, at mennesket er et selvhelbredende system, der hvis det får de rette betingelser, er i stand til at heale sig selv for fysiske og psykiske sygdomme og ubalancer.
Ved bevidstgørelse af egodynamikker og gradvis frigørelse af det illusoriske net, der har indhyllet personligheden, sættes sjælen fri, så det fulde potentiale kan udleves.
Indenfor energipsykologien kaldes det: "at bevidstgøre og frigøre samskaras", indenfor dybdepsykologien kaldes det: "at reparere ego-selv aksen". Vi ser det som det samme.
Vores hovedfokus er at aktivere menneskets Sjælslys igennem bevidstgørelse.
Vi tror på, at mennesket er selvhealende og rummer alle svar i sig. Terapeutens opgave er, igennem kunstterapeutiske metoder som billed- og lerskabelse, musik, lyd, bevægelse og psykodrama at hjælpe klienten til bevidsthed igennem den integrative proces.
Du kan læse mere i vores studieordning som du finder på hjemmesiden.
Vi glæder os til at tage imod dig.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Sjælsro
REG. Psykoterapeut skole
Kappelevvej 7
2670
Greve
Region Sjælland
Tilbyder supervision
Individuel psykoterapi, Samtaleterapi, Meditationsgrupper
REG