Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
Michael.schjodt@outlook.dk
Skift dit forsidefoto
Jeg besidder en stor erfaring og passion indenfor mennesker, deres velvære og udvikling og det er vigtigt for mig at skabe et arbejdsliv, som giver mening.

“Jeg tror grundlæggende på at vi er nødt til at se på det enkelte menneske og hvad der driver det”

Den filosofiske og mere åndelige(følende) verden, af ro, healing, håb, selvforståelse/indsigt og accept af sig selv, har dog altid optaget mit sind.

Min erfaring indenfor pædagogik og ledelse er siden forenet med en filosofi opbygget omkring protreptikken, filosofisk coaching og healing.

Og herved blev Zen Compassion Praxis født.

Ud fra et ønske om at være med til at skabe udvikling for den enkelte person, ved protreptiske, terapeutiske samtaler & filosofisk coaching.

Protreptiske, terapeutiske samtaler & filosofisk coaching anvendes for at skabe en selvforståelse for egen ageren, for at udvikle sig som menneske, kæreste, kollega og/eller leder, eller blot skabe en indre ro, hvor man lytter til sig selv, sætter ord på ens tanker, mål og forståelse overfor sig selv.

Og mest af alt, lader en selv komme ud af ens hovede og ind i kroppen.

Ved samtalerne, vil der blive skabt en proces, hvor der reflekteres over ens selvforståelse og man bliver vendt mod ens egne værdier og holdninger.

Som ovenstående beskriver har hele mit arbejdsliv handlet om mødet med mennesker, og relationerne vi skaber, samt betydningen af at være en del af værdifulde fællesskaber.

Som de fleste har jeg, som menneske også erfaret, mærket og arbejdet med hvad livets udfordringer byder ind med, hvor vi mister, bliver forladt, økonomien sejler, arbejdet udfordre, fortvivelse, følelsen af ensomhed, ja alt det livet også er.

Jeg har gået vejen og kan og vil hjælpe dig til at lede dit liv og finde kernen i dig.

Gennem protreptikken og den filosofiske samtale hjælper jeg dig med at få indsigt i kernen i de værdier som som er styrken i dig, så du kan leve og lede dit liv autentisk.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Michael
Schjødt
Vestergade 39
5000
Odense C
Region Syddanmark
Balance i livet, Famile, Kontaktløs, Lav selvtillid, Mistrivsel, Selvværdsproblemer, Spirituel mentoring, Tristhed, Udbrændthed, Uhensigtsmæssige vaner, Belastningssyndrom, Tilknytning
Individuel psykoterapi, Terapi til børn, Terapi til unge