Kompetenceprofil

Foreningen af Danske Psykoterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen for psykoterapeuter. Dette indebærer, at såvel Reg-uddannelsen som den enkelte uddannede Reg-psykoterapeut opfylder en...

Skift dit forsidefoto
bentebea@gmail.com
Skift dit forsidefoto
Først var jeg datter i en landmandsfamilie - årgang 1966.
Så blev jeg mor og blev gift og skilt et par gange. Ind imellem var jeg forsanger i et band gennem mange år, og tog uddannelser som biolog, healer og terapeut.
Idag er mine to drenge forlængst fløjet af reden, og jeg er havnet på landet igen. Ud over mit biologjob gennem over 20 år, har jeg siden 2019 arbejdet som psykoterapeut, herunder som frivillig terapeut hos TUBA i Aarhus. Et terapeutisk tilbud til unge voksne, der er vokset op i familier med alkohol og/eller vold.
Derudover har jeg klienter hjemme i vores landidyl udenfor Skanderborg, hvor du i trygge og rolige rammer kan komme til mig med det, der går dig på.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Bente Søndergaard
Andersen
Gl Gramvej 55, Fruering
8660
Skanderborg
Region Midtjylland
ADHD, Angst, Chok, Depression, Ekstentielle livskriser, Essensintegration, Fobier, Kropsterapi, PTSD, Stress, Traumehealing, Psykiske aspekter af fysisk sygdom
Individuel psykoterapi, Traumeterapi, Samtaleterapi, Kropsterapi
REG