Skift dit forsidefoto
nordtorp_kbh@hotmail.com
Skift dit forsidefoto
Jeg er oprindeligt uddannet pædagog fra Københavns Social Pædagogiske Seminarium. I mit virke som pædagog har jeg både beskæftiget mig inden for normal- og specialområdet.

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Tobias Skolen ved Hadsten, en skole hvis kerneoverbevisning er sammenhængen mellem krop, sind og sjæl.

Mit livs- og menneskesyn indeholder et holistisk syn på mennesket som en del af noget større, en smuk skabning med en stærk kerne som livet, og de udfordringer vi møder, kan have skabt ubalance omkring. Terapien bliver derved for mig en fælles opdagelsesrejse ind i den menneskelige psyke for at ”genfinde” kernen, balancen og mening(en) i livet.

Jeg tror på, at man hele livet udvikler sig og jeg er derfor også et menneske som til stadighed uddanner mig, både af hensyn til de mennesker jeg arbejder med, men også af hensyn til mig selv og min egen udvikling.

Jeg har på nuværende tidspunkt modtaget Reiki af 3. grad
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Anne Kirstine
Overgaard
Gammelgårdsvej 6
8660
Skanderborg
Region Midtjylland
Angst, Balance i livet, Delpersonligheder, Depression, Døden, Ekstentielle livskriser, Energiarbejde, Famile, Fysiske symptomer, Fødselstraumer, Grænser, Kropsterapi, Lav selvtillid, Livskriser, Livsmønstre, Mistrivsel, Selvværdsproblemer, Sorg, Svigt, Sætte mål/komme i mål, Tab, Teenagere, Teenagere med selvskade, Tilknytsningsmønstre, Tristhed, Tilknytning
Individuel psykoterapi, Sorgterapi, Terapi til børn, Samtaleterapi, Terapi til unge, Kropsterapi