Skift dit forsidefoto
jm@granner.dk
Skift dit forsidefoto

Jeg ønsker at møde dig hvor du er
– og se med dig
– ud fra din egen forståelsesramme

Livsglæde
Livsglæden er sundhedsfremmende og støttende for sindet såvel som for kroppen. Den giver styrke og udholdenhed. Med et muntert sind kan du komme langt.
At at være lykkelig i livet er en individuel bedrift. Vejen dertil kan ikke kopieres.
Jeg arbejder med lykke, sundhed, velfærd i den nævnte prioritet.

Sundhed
Vi lytter til kroppens vigtige beskeder som f.eks. smerte og træthed. Vi søger ikke de hurtige løsninger blot for at kunne fortsætte uden at miste et minut. Vi husker at et godt helbred ikke kun er fraværet af sygdom, men involverer en sund livsstil, sund mental attitude og sunde måder at forholde sig til levende væsener og naturen.

Velfærd
Det har intet med penge at gøre. Penge er kun en ressource. Rigdom er en følelse. Har du følelsesmæssig rigdom så mærker du din eksistens. Du skal ikke gøre noget eller være noget. Det er nok at være dig.
Et forvrænget sind i en forvrænget krop gør det vaskeligt at opleve.
Velfærd er også at fælleskabet støtter dig f.eks. er payitforward et fint eksempel.

Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Jan
Mikael
Mejlgade 95...
8000
Aarhus
Region Midtjylland
3111 9111
Tilbyder supervision
Angst, Balance i livet, Chok, Depression, Døden, Ekstentielle livskriser, Fysiske symptomer, Grænser, Hjernerystelses problematiker, Konflikter, Kærlighedslivet, Lav selvtillid, Livskriser, Livsmønstre, Meltalt skrøbelig, Mistrivsel, Regression, Selvværdsproblemer, Sorg, Spiritualitet, Stress, Stressforebyggelse, Sætte mål/komme i mål, Tab, Traumehealing, Traumer, Tristhed, Udbrændthed, Uhensigtsmæssige vaner, Imago, Psykiske aspekter af fysisk sygdom
Virksomheder, Parterapi, Oplevelsesorienteret terapi, Individuel psykoterapi, Meditation, Traumeterapi, Sorgterapi, Samtaleterapi, Transpersonlig psykoterapi, Supervision, Naturterapi, Kunstterapi, Imago
REG