Skift dit forsidefoto
rikke.winther@mail.com
Skift dit forsidefoto
Mit navn er Rikke Pleidrup Winther. Jeg er født i 1972, gift med min ungdomskæreste og stolt tvillingemor til to teenagedrenge. Jeg bor med min familie i Over Hornbæk ved Randers.

Jeg er uddannet Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut fra Tobias-skolen. Oprindeligt er jeg universitetsuddannet indenfor sprog og pædagogik. Men jeg har størstedelen af mit arbejdsliv arbejdet med mennesker - både voksne og børn. Senest som skolestøtte for børn i indskolingsalderen.

Jeg tilbyder terapiforløb for børn, unge og deres voksne. Min tilgang er anerkendende og løsningsorienteret. Jeg benytter mig både af dybe terapeutiske metoder og af mere fremadrettede handleplaner.

Et forløb hos mig vil byde på samtale, bevidstgørende øvelser, familieopstillinger (og andre eksternaliseringer), guidede visualiseringer og kropsterapi. Jeg har i hver session fokus på, hvordan du kan integrere læringen fra terapien i din hverdag.

Læs mere om, hvem jeg er og hvordan jeg arbejder på rikkewinther.dk.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Rikke
Winther
Skovstjernevej 38
8920
Randers NV
Region Midtjylland
Hesteassisteret terapi, Familieterapi, Individuel psykoterapi, Traumeterapi, Terapi til børn, Terapi til unge, Kropsterapi
REG