Skift dit forsidefoto
maria@levlivet.co
Skift dit forsidefoto
Jeg hedder Maria Ramsdahl og er født i 1978.

De fleste folk, der henvender sig til mig, ønsker en ændring i deres liv. Det kan være personlig udvikling eller temaer omkring sygdom, sorg, meningsløshed, livsstilsændring, stress, skilsmisse, angst eller manglende selvværd. Det kan også være noget andet, der fylder for dig og som du har behov for at arbejde med i et trygt miljø og med en kyndig terapeut.

Jeg møder alle, der hvor de er her-og-nu, og sammen udforsker vi og går på opdagelse i det der fylder for dig, så du kan få klarhed over din situation.
Mit udgangspunkt som terapeut er, at det aldrig er for sent at få det liv du ønsker. Vigtigst er, at hos mig er samtalen og ”det trygge rum” det grundlæggende element. Jeg vil sammen med dig, gå på opdagelse i det der fylder hos dig her og nu og støtte dig til at komme helt ind til din kerne, så du kan mærke hvad der gør dig glad og hvad der modarbejder denne følelse.

Terapi handler om, at vi bliver fortrolige med den vi er, og derigennem kan tage ansvar og blive det menneske, som vi ønsker at være i relationen til os selv og andre.

Jeg har mere end 15 års ledelseserfaring fra erhvervslivet.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Maria
Ramsdahl
Pilekæret 20
2840
Holte
Region Hovedstaden
ADHD, Afhængighed, At være med kronisk sygdom, Balance i livet, Borderlinepersonlighedsstruktur, Depression, Dynamikker, Døden, Ekstentielle livskriser, Famile, Foredrag, Grænser, Hudsult, Jalousi, Kommunikation, Konflikter, Kontaktløs, Kærlighedslivet, Lav selvtillid, Livskriser, Livsmønstre, Medafhængighed, Meltalt skrøbelig, Mistrivsel, Samliv, Seksualitet, Selvværdsproblemer, Sorg, Stress, Stressforebyggelse, Svigt, Sætte mål/komme i mål, Tab, Tidlig såret, Tilknytsningsmønstre, Tristhed, Udbrændthed, Uhensigtsmæssige vaner, Utroskab, Vrede, Tilknytning
Virksomheder, Individuel psykoterapi, Samtaleterapi, Terapi til unge