Pressemeddelelse FaDP

Psykoterapeuter, der er medlem af brancheforeningen FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter) kan nu give sig selv et velfortjent klap på skulderen. Den kun fem år gamle forening er nemlig i sidste uge blevet godkendt af EAP (European Association for Psycotheraphy).

Denne godkendelse er vigtig i forhold til at åbne samfundets øjne for, hvor stor gavn alle kan have af psykoterapeuter med en solid uddannelse. Dette sikres af FaDP, der er eneste brancheforening for psykoterapeuter i Danmark, som kan registrere psykoterapeuter, der derefter kan kalde sig reg. psykoterapeut.

– FaDP’s fødselsdagsgave kom tidligt i år. I vores nuværende og kommende arbejde for de danske psykoterapeuter bliver EAP en stor og gavnlig samarbejdspartner, siger Kirsa Dechlis, formand for FaDP.

EAP repræsenterer 128 organisationer (31 nationale paraplyforeninger og 17 europæiske psykoterapeutiske sammenslutninger) fra 41 europæiske lande og dermed mere end 120.000 psykoterapeuter. Baseret på “Strasbourg-erklæringen om psykoterapi i 1990” repræsenterer EAP høje videnskabeligt baserede uddannelses-standarder, og de står for en fri og uafhængig praksis for psykoterapi. Medlemskab er også åbent for individuelle psykoterapeuter.

 

Ønsker du yderligere info, interviews m.m. kontakt da:

Kirsa Dechlis, formand for FaDP – formand@fadp.dk

FaDP kommunikation-  kommunikation@fadp.dk

Mere info:

www.fadp.dk