Kurser

Afholder du kurser eller foredrag, kan du søge om at få det lagt på vores hjemmeside. Læs vores retningslinjer for dette.

Pt. ingen kurser

 

Praktisk

Foredrag

FOREDRAG

Som i mikrokosmos som i makrokosmos

Med Sanne Rimpler

Dato: d. 07 November kl.19.00.
 Gratis
 

“In some sense man is a microcosm of the universe; therefore what man is, is a clue to the universe. We are enfolded in the universe”. David Bohm

Har du lyst til, at blive endnu mere skaber af dit eget liv og få endnu mere indsigt i cellulær bevidsthed?
Vil du have en anatomisk vitaminbombe serveret omkring dit eget lille selvregulerende system, som du bevæger dig rundt i hver eneste dag?

Og er du til fysiologisk spiritualitet med filosofiske perspektiverende spørgsmål, så vil Sanne Rimpler, der blandt andet er uddannet fysioterapeut og spirituel psykoterapeut, perspektivere og kaste lys på steder, hvor Darwinismen møder spiritualiteten.

Sanne har siden en 6 årig arbejdsperiode med traumatiserede flygtninge været undersøgende i netop det møde med mennesket, spirituelt eller ej, hvor der findes årsager til, at individet og organismen ikke længere er selvregulerende.
For hvis vi antager, at mennesket faktisk har en iboende evne til selvregulering, hvad er det da, der hindrer mennesket i, at regulere sig selv?

Er det muligt, at regulere sine egne cellulære processer lige såvel som, at vi kan regulere vores egen adfærd og følelser?
Ja, der er en mulighed for, at ”DU faktisk er hvad DU tænker og føler”.

Det vil sige, at vi igennem tanker, følelser og biokemiske reaktioner i det limbiske system i mellemhjernen, styrer vores autonome- ikke -viljestyrede nervesystem, som via hormoner og impulser regulerer vores celler og organers indre miljø.
Vores celler har ligeledes sanse organer (receptorer), der registrerer energi, lys og lyd, altså frekvenser.
På mange måder minder vores celler om mennesket, som organisme, med sit eget selvregulerende potentiale iboende. Alle celler arbejder i et sundt miljø, for helheden, for fællesskabet.
Hvad hvis vi, som menneskehed ligeledes brugte denne selvregulerende evne, tillige med vores arbejde for det fælles bedste, hvordan ville jorden som organisme være?

Den intelligens og energi, der ud over nervesystemet og vandmolekulernes evne til, at viderebringe budskaber, gør at celler kommunikerer og fungerer, er det det vi kalder sjælen?
Og hvis Gud skabte mennesket i billedet af sig selv, kunne det være, at Gud findes i vores celler.
Den skabende kraft, er altså iboende i os, helt ned på celleplan.
Så for, at finde Gud må vi finde os selv

Gennem bevidsthed og ansvarstagen for eget indre følelsessystem, gamle store og små traumer samt viden om hvad, der nærer dine celler (dit selv) og i hvad du kan vækste i, har du muligheden for, at gå ud og være endnu mere bevidst skaber af dit eget liv.

Andre tilbud

Kommende kurser, foredrag m.m. uden fastlagt dato

Abonnér på vores nyhedsbrev