Flere ressourcer

Lokaler

Lokaleportalen.dk – den største portal over ledige erhvervslejemål i Danmark. Portalen giver et samlet overblik over alle ledige kliniklokaler og klinikfællesskaber i Danmark.

Findkontor.dk – få et komplet overblik over ledige kontorlokaler i Danmark.

Udlejditlokale.dk – en guide til hvordan man udlejer erhvervslokaler.

Bookingsystemer

4 måneders digitalsekretær – helt gratis hos Terapeutbooking.dk.

Hos Terapeut Booking, kan vi bedst lide at lave det, vi kan lide, og er bedst til. Og det vil vi vædde med, du også kan. Så hvorfor egentlig spilde tiden på regnskaber, fakturaer og Mayland-kalenderen og kuglepennen, der aldrig virker, og at bladre journalside efter journalside igennem, for at finde den note, du lige leder efter?

Med Terapeut Booking kan du klare det hele ét sted – og det meste endda automatisk. Dine klienter kan booke præcis den tid, der passer dem bedst, direkte fra din hjemmeside. De modtager endda en bekræftelse på mail – og en påmindelse på SMS dagen før deres aftale – uden at det koster dig en rød reje ekstra. De kan endda betale for deres behandling, når de booker tiden – og så klarer systemet helt selv faktureringen. Og, nåja, så kan vores system selvfølgelig tale sammen med både Dinero, e-conomic, Sygeforsikring “danmark” og Google Calendar.

, med koden FadP2016. Efter de 4 gratis måneder, koster det kun 199kr./md. eks. moms at fortsætte – alt inklusive.

Vi klarer alt det kedelige, så du kan ta’ dig af alt det sjove. Det kalder vi ‘nemt’.

Abonnér på vores nyhedsbrev